Stoelmassage:  onderhoud voor je lichaam

“Lichaam in balans”

Stoelmassage wordt gegeven op een speciale stoel. Je leunt lekker voorover waarbij je benen gebogen zijn. Je knieën hebben een extra steun, net als je borst en je hoofd. Op deze speciale stoel zit je in een ontspannen houding. Net als bij shiatsu maken we gebruik van speciale drukpunten. Ook knedingen, bewegingen en trillingen kunnen onderdeel zijn van de behandeling.  Stoelmassage werkt zeer effectief : het bevordert de bloedsomloop, de energiebanen stromen beter en het lichaam komt meer in balans. Het betreft een kortdurende massage van gemiddeld 20 minuten. Na een aantal behandelingen merk je dat je gedurende de dag meer energie hebt en deze energie beter kunt inzetten. Kortom de massage zorgt voor meer focus.

“Preventief”

De behandelingen zijn preventief bedoeld, vooral gericht op het voorkomen van RSI-klachten, nek-en schouderklachten,  hoofdpijn veroorzaakt door een te hoge spierspanning en burn-out. De meeste mensen ervaren de massage als zeer ontspannend. Het is bijvoorbeeld een aangename onderbreking tijdens een werkdag. De massage werkt vitaliserend, zodat je het werk weer beter aankunt. Je bent alerter, kunt je beter concentreren en je lichaam voelt ontspannen aan. Met de inzet van stoelmassage wordt langdurig ziekteverzuim voorkomen. een groot voordeel voor zowel de werknemer als de werkgever!

“Stoelmassage op locatie bij bedrijven”

Een stoelmassage is erg laagdrempelig omdat de massage over de kleren heen gegeven wordt. Er komt dus ook geen massage-olie aan te pas. Binnen 20 minuten voelt men zich zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter. De stoelmassage wordt daarom vooral op locatie ingezet bij bedrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te huren bij evenementen. Juist dan raken mensen nog wel eens vermoeid van het vele geslenter of het stilstaan. Heerlijk om dan gebruik te kunnen maken van een verkwikkende massage, een aangename onderbreking tijdens het evenement of dagje uit.

Behandelaar: Debora, Marc

stoelmassage