Het is fijn als jij je ervaring met ons deelt. Daar leren we van, daar zouden anderen ook hun voordeel van kunnen hebben. Ook willen we graag jouw ervaring op deze pagina laten zien. Met of zonder jouw naam uiteraard. Dus graag jouw ervaring per e-mail, we zijn je dankbaar!

 

Ervaringen:

 

“Na twee heftige operaties, waarvan er een ruim elf uur duurde , gevolgd door 33 bestralingen op mijn hoofd vanwege een kwaadaardige hoofdhalskanker, was mijn energielevel tot ver onder het nulpunt gedaald en sleepte ik me zo’n beetje door de dagen heen. Marc raadde me penzel aan, en ik dacht: “die is gek, drie uur reizen naar jouw praktijk (die was toen nog in Hengelo) drie uur reizen terug voor een massage van anderhalf uur(Ik had geen auto)en dan moest ik nog maar zien of het werkte. En mijn verzekering vergoedde de kosten ook al niet en ik zat al krap. Maar ja, toen dacht ik; “wat heb ik te verliezen, Ik heb maar een lichaam en daar moet je het er je hele leven mee doen dus laat ik het een kans geven”, en ik ben gegaan. Marc waarschuwde me dat ik na de massage me vreemd kon voelen, temperatuurverschillen kon hebben, en dat het goed was om overmorgen voor een vervolgmassage terug te komen. (weer 6 uur reizen) En ik dacht; “ ik zie wel”.

De volgende dag voelde ik me raar en vreemd, alsof er van alles in mijn lichaam aan de gang was en ik lag de hele dag in bed. s’ avonds even naar buiten gegaan en daar kwam ik mijn buurman tegen die me vol verbazing aankeek. “Als ik niet beter wist zou ik denken dat je op vakantie bent geweest, wat zie jij er goed uit!” was zijn reactie. En inderdaad, toen ik voor de spiegel stond zag ik dat mijn ogen straalde, mijn anders zo in en in bleek  gezicht weer kleur had, er was weer doorbloeding en zowaar, ik begon me beter te voelen. Ik ben teruggegaan de volgende dag en de twee weken die daar op volgde had ik weer die energielevel van voordat ik ziek werd. Daarna werd het minder en heb wederom twee penzels gehad. Daar kon ik bijna drie weken op teren voordat ik weer “opgeladen” moest worden. En zo werd de tussenliggende tijd voor de behandelingen steeds langer. Ik ben heel blij dat ik me destijds niet heb laten afschrikken door afstand, reistijd en kosten want het was het dubbel en dwars waard. Een aanrader voor ieder die bestraling heeft gehad en kampt met moeheid.

Ps, Inmiddels heb ik een andere verzekering genomen die deze behandelingen wel vergoed.”

MdV uit Vught

 

Debora heeft mij een stoelmassage gegeven:
voortvarend wisselde zij verschillende technieken af, in een natuurlijke aanvoelende flow. Deze ervaring vond ik ontspannend, vitaliserend, maar ook confronterend: er kwamen een aantal opgehoopte spanningen aan het licht.

Ik voelde mij na de behandeling verkwikt en toch ontspannen.
Bedankt Debora!

W.L. te Doetinchem

 

“Ik ken Marc al jaren en heb hem leren kennen als buitengewoon vakkundig. Zijn sterkste eigenschap vind ik dat hij nooit opgeeft totdat hij je goed heeft geholpen. Marc heeft mijn leven ingrijpend en blijvend verbeterd. In de 4de maand van de zwangerschap van onze dochter kreeg ik ernstige bekkenklachten. Toen Dochter 2 jaar was, ben ik volledig afgekeurd (invalide voor de rest van mijn leven) . Dag en nacht pijn. Toen Dochter 12 was heeft Marc de twee helften van mijn bekken weer op elkaar geklikt. 1 goede greep en het zat weer op zijn plaats. De pijn in het bekken is alleen nog maar een herinnering. Natuurlijk verschuift het niet meer, maar ik zou vanaf de andere kant van de wereld komen met een vliegtuig om me weer zo goed te laten helpen. Dank je wel en ga alsjeblieft zo door.”

A.B. te Uden

“Kom op voor jezelf en ga leuke dingen doen, verwen jezelf”.
“Daar was ik eindelijk ook wel eens aan toe, dingen voor mezelf doen, tijd aan mezelf besteden in plaats van altijd te zorgen voor mijn omgeving. Ik had me echter niet kunnen bedenken dat als gescheiden vrouw te moeten gaan doen.
Wat ga je dan doen? Massage? Lekker, maar krijg je daar de energie van om door te gaan als je je kl* te voelt? Verder zoeken dus.
Het alternatieve circuit in. Ik ben niet zo zweverig aangelegd, maar weet inmiddels dat denken in energiebanen/meridianen daar ook niks mee te maken heeft. Het is een andere benadering, die je veel over jezelf kan leren. Al zou je er niet voor open staan, je ervaart dingen, er gebeurt iets met je. Stel je je daar voor open dan kun je er het maximale voor jezelf uithalen. Ik had letterlijk energie nodig om overeind te blijven, wist al dat acupunctuur dit kon geven en zocht dus naar iets dat ook mijn blokkades in mijn energiebanen kon opheffen. Ik kwam terecht bij Gezondheidstherapeuten in Zevenaar en dacht aan shiatsu of….. . Debora gaf aan eerst een intake te willen, “sh..” ik wilde eigenlijk alleen een behandeling. Oké vooruit dan maar.
Van tevoren had ik op papier gezet wat mijn situatie was, gewoon een zakelijke weergave zodat duidelijk was waarom ik hulp nodig had. Ze vroeg mij dit zelf voor te lezen. Heel goed, denk ik nu, want intonatie zegt veel over beleving en op deze manier kan de beleving van de lezer ook niet verkeerd geïnterpreteerd worden. Debora luisterde, en voor ik het door had, praatte ik en praatte ik. De ruimte was er om mezelf te zijn. Van de shiatsu daarna kreeg ik weer energie. De keer daarna had ik me voorgenomen minder te gaan praten, doch haar vragen, maar vooral echt luisteren nodigden mij weer uit. Tijdens de behandeling werd ik plots overvallen en kwamen er emoties los, zomaar.
De 3e keer nam ik me voor echt niet meer te praten, slechts te ondergaan. Helaas, ze schud dingen en inzichten in je wakker. Een …. Behandeling dit keer, raar maar waar, er gebeuren dingen met je gevoel. Ze bracht kracht terug in mij. Maar ook verdriet toen ze mijn buik behandelde, de kracht is blijven overheersen. Debora bedankt.
Maar het meest belangrijke dat ze me geleerd heeft, is volg te eigen gevoel, je eigen intuïtie. Als anderen iets van je vragen dat als onprettig of pushen voelt, dan is het niet goed. Daarmee begreep ik, begreep ik dat reguliere hulpverleners het beste met je voor hebben door steeds weer te zeggen “stel jezelf centraal, maar laat het vooral los” ze daarmee misschien wel voorbij lopen aan jouw behoefte aan de essentie waarom je doet wat je doet.
Weten wat nodig is, is belangrijk, maar luisteren naar behoefte zonder oordelen en van daaruit sturen, nog meer.
Ik ging slechts om mezelf ‘te verwennen’ Hé, he, eindelijk iemand die mijn behoefte niet beoordeelde of veroordeelde, wel stuurde, maar binnen mijn behoeftes.
Ik mocht eindelijke mijn gevoel zijn.”

Eline P. te Zevenaar

 

“Bij binnenkomst kun je even rustig acclimatiseren met een glaasje water en een gesprekje
De tafel is comfortabel met genoeg handdoeken zodat je het niet koud kan krijgen
De behandeling is rustig en er wordt goed opgelet hoe je je voelt en wat er gebeurd
De behandelaar neemt alle tijd voor je en je mag je eigen verhaal vertellen. De ruimte is rustgevend ingericht. Kortom een aanrader.”

A.d.V. te Amstelveen, 2013

 

“Marc is een therapeut die doelgericht te werk gaat en je voelt je al heel snel vertrouwd bij hem.

Marc is professioneel en weet precies die plekken te lokaliseren die behandeld moeten worden om elders in je lichaam een probleem op te lossen.
Hij heeft de kwaliteit om heel rustig en geduldig uitleg te geven over hoe zijn behandeling eruit zal zien en waarom hij op dat moment voor die bewuste aanpak kiest.
Ik heb hem ook bezig gezien met kinderen en hij verstaat de kunst om heel goed af te stemmen op het kind en met alle geduld van de wereld het kind uitleg te geven. Of het nu gaat om een kindercursus reiki of een shiatsu behandeling, in alles is te merken dat kinderen zich bij hem op hun gemak voelen en volledig kunnen ontspannen.
Zowel volwassenen als kinderen die zich door hem laten behandelen zijn bij hem in goede handen. Een echte aanrader!”
D.T. te Didam

 

“Marc is een begenadigd therapeut die oprecht geïnteresseerd is in zijn cliënt.  Hij stelt je op je je gemak en weet intuïtief welke vragen hij moet stellen om zicht te krijgen op de aard en oorzaak van eventuele klachten. Daarna stelt hij voor welke behandeling naar zijn idee de beste is en de rest gaat als vanzelf, helemaal op gevoel. Marc beheerst een scala aan behandelingen, waardoor de voorgestelde behandeling misschien wel eens iets anders is dan vooraf verwacht, maar gezien de effecten is het altijd de juiste.”

J.B. te Uden

Marc neemt echt de tijd voor je en zoekt naar de juiste behandeling voor de ‘klachten’ waar je mee komt en geeft daarbij diverse tips om ook zelf daarmee verder te kunnen. Hij is zeer betrouwbaar en heel prettig in de omgang. Hij weet heel goed de vinger op de ‘zere’ plek te leggen. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij Marc en veel profijt van zijn behandelingen (ik heb whiplash gerelateerde klachten in de nek en rug).

WW te Varsseveld

 

“Debora heeft mij een complete Thaise massage gegeven, die allereerst bijzonder aangenaam was om te ondergaan. Het effect van de behandeling was verbluffend. De eerste paar dagen was ik extra moe en merkte ik dat er van alles loskwam; daarna kreeg ik mijn oude energie niveau weer terug zoals ik dat al meer dan een half jaar niet meer had gehad. Ongelofelijk om te merken hoe een Thaise massage je energie weer laat stromen, zelfs na 1 complete behandeling zoals Debora die verzorgt. Zonder meer een aanrader!

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Hoge integriteit”

J.B. te Hilversum,  augustus 2012