Reiki

De naam Reiki komt uit het Japans en betekent ‘alom aanwezige levensenergie’. Reiki is een in Japan ontwikkelde methode van handoplegging. In 1985 in Nederland geïntroduceerd is het een alom bekende en gewaardeerde zachte vorm van hulp bij genezing.
Reiki - levensenergie Genezende energie wordt doorgegeven via de handen van de gever en stimuleert het zelfhelend vermogen van de ontvanger. De ‘zachte’ energie vult tekorten aan, verdeelt een overmaat en stimuleert energie blokkades te verzachten en op te lossen. Energie kan weer vrij stromen, ontspanning is voelbaar, genezing en herstel zet in. De energie kan inwerken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

” Zelfherstellend vermogen “

Sinds 1986 geven we behandelingen, herfst 1988 werd Marc Reiki-master.  Reiki leer je het beste kennen door het te ervaren, dan merk je hoe goed het je doet, keer op keer. De Reiki-behandelingen die we geven doen we volgens het Usui-systeem: op een behandeltafel, een mat of op een stoel.

Behandelaar: Marc en Debora

“Cursussen: een cadeau voor het leven”

Reiki Cursus: Een weekeinde investeren in jezelf

Wil je het zelf leren geven, dan kun je bij ons ook terecht voor een cursus. Het is echt een cadeau voor het leven: is er wat met jou of iemand in je omgeving aan de hand dan kun je effectief ondersteunen. Wij werken zoals al eerder geschreven volgens het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen: wij geven cursussen voor volwassenen en een cursus speciaal voor kinderen. Het is voor de kinderen wel belangrijk dat hun papa of mama bekend is met het Usui systeem. Bel of email ons voor de brochure en het cursus programma.

Cursusleider: Marc

Usui systeem volgens wikipedia